Sátáni Rózsafüzér és imák sátánhoz.

A Maláról/Sátáni Rózsafüzérről Bővebben

A Mala etimológiája, 108
A Ma szótag a Nőies, formanélküli energiát, Kígyóerőt jelöli, míg a La a Földet ,a fizikai testet. Tehát a Mala [Láma anagrammája] a kígyóerő megtestesülése vagy materializációja, ezért fordítják Megtisztulásnak.
12×9-ből megkapjuk a 108-at, a Magnum Opus 12 lépésének, és a rejtett tizenharmadik lépésnek a befejezését.
A másik numerológiai értelmezés a következő: 108=18 [A nullából adódóan]
ami 2×9, Siva és Shakti, a Lélek Férfi és Női aspektusának egyesülése. Tehát a Magnum Opus befejezése.
Melyik kézben kell tartani a Malát?
Egyes tradíciók szerint nemfüggő, hogy melyik kézzel kell használni a Malát, míg a nők bal kezüket, a férfiak a jobbat használják.
Más hagyományok szerint mindig a bal kezet kell használni, mert a test baloldala a befogadó oldal.
Egyes források szerint pedig a domináns kezedet kell használnod.
Saját tapasztalataim szerint helyénvaló az az állítás, hogy nemfüggő, de azt ajánlom mindenki kísérletezze ki, hogy számára mi a leghatékonyabb
A használt ujjak szerepe és jelentősége
Mindegyik ujjadon különböző akupresszúrás pontok találhatóak, melyek a agyad, elméd és pszihéd különböző részeire hatnak ki. Ez a Mudrák, a jógikus kéztartások működési elve.
Attól függően, hogy melyik ujjadon tartod a Malát, más hatást fogsz elérni.
  • Mutató ujj – Jupiter [Bölcsesség, Gyarapodás, Fejlődés, Korlátok leküzdése.
  • Középső ujj – Szaturnusz [Fegyelem, Kitartás, Rutin, Elföldeltség]
  • Gyűrűs ujj – Nap [Energia, Erő, Egészség, Önbizalom, Idegrendszer]
  • Kisujj – Merkúr [Kommunikáció, Kapcsolatok, Intelligencia]
A Mala használata: A célodnak megfelelő ujj második ujjpercére helyezed a a Guru szem [A Mala végén lévő központi gyöngy, nem lehet nem észrevenni] utáni szemet, majd minden egyes mantra vibrálása után a hüvelykujjaddal görgeted a szemeket, ezzel számolva, hogy hol tartasz. Kis gyakorlás után oda se kell a mozdulatra figyelni, ennek köszönhetően sokkal gyorsabban fogsz haladni, több eredménnyel.
Miután eléred a Guru szemet és végeztél, koncentrálj a felkeltett energiádra, és ismételd meg legalább 9-szer a megerősítésed, majd meditálj pár percig az energián, vizualizálva a célodat.
Pár példa különböző munkákra:
-Cél: Megnyílni egy Isten energiája fele.
*Munka: A kisujjat használva [kommunikáció] az adottt Isten nevét vibráld, míg vizualizálod a pecsétjét
-Cél: Az Idegrendszer/Aura megerősítése
*Munka: A gyűrűs ujjat használva vibráld a Sowilo Rúnát, míg vizualizálod, ahogy felvillan.
-Cél: Gátlásokon való túllépés
*Munka: A mutató ujjat használva vibráld: Munyaka/Ansuz/Üruz
Milyen Malát érdemes használni, hogyan készítsem el a saját Rózsafüzéremet?
Ha vásárolsz, győződj meg róla, hogy minőségi terméket veszel, inkább adj ki pénzt, minthogy ócska produktumra dobd ki a pénzed, ami a negyedik alkalom után szétszakad. Legyen 3 számoló a vásárolt Malán, vagyis minden 27-edik szem legyen a többinél nagyobb, így munka közben tudod követni hol tartasz. Ezek a Malák fehér mágiára jók leginkább.
Fekete mágiához külön Malára lesz szükséged, és külön kell tartani a kettőt.
Erre a célra jobban megéri elkészíteni a saját Sátáni Rózsafüzéred úgy, hogy minden kilencedik szem nagyobb, más alakja van stb. Így akkor is tudod használni, ha rövid ismétlésszámmal dolgozol. Minél többet használsz egy eszközt, annál erősebb lesz. Ha sokrétűen használható az eszközöd, gyakrabban fogod használni.
Különböző drágaköveketnek és egyéb anyagoknak más hatása van, de ez másodlagos. Ha sokat adsz magadra, akkor kikeresed a különböző drágakövek tulajdonságait, majd annak megfelelően vásárolsz be.
Végső soron érdemes legalább két Malát beszerezni, egyet Fehér, egyet Fekete mágiára. Azonban rajtad múlik, hogy mennyit és milyet készítesz, csak a kreativitásod és az erőforrásaid szabnak határt.
https://elysium666.wordpress.com/


Védelmet kérő ima Sátánhoz

“Ó, Hatalmas Sátán Nagyúr, ki által minden felszabadul, egész lényemet leteszem kezedbe, és feltétel nélkül mindenható védelmed alá helyezem magam. Vigasztalj és szabadíts meg minden akadálytól és csapdától melyet azok helyeznek elém, akik ártani akarnak nekem, akár látom őket, akár nem. Tégy igazságot és állj bosszút azokon, akik elpusztításomra törekednek. Törd le hatalmukat, és pusztítsd el őket. Irányítsd vissza rájuk ártó szándékukat tízszeresen, és pusztítsd el azokat akik neheztelnek lényemre. Töltsd meg lelkem pokoli hatalommal, erősíts meg, hogy megmaradhassak szolgálatomban, képviseljem munkádat, és akaratod végrehajtója legyek. A Te nevedben kérem ezt, mindenható és kimondhatatlan Sátán Nagyúr, aki örökké él és mindörökké uralkodik.
Ave Satanas!”
Mikor még újak vagyunk a Sátánizmusban, Sátán sokat segít nekünk. Ahogy fejlődünk, elvárja, hogy egyedül is véghezvigyünk dolgokat, saját erőnket használva, amit kitartó meditációkkal nyerhetünk el.
Mikor védelmet kérünk Sátántól, meg kéne tanulnunk saját magunkat is megvédeni, ha lehetséges, a Védelem Meditációval (később lefordítom).

Giosué Carducci (Valdicastello, 1835. július 27. – Bologna, 1907, február 26.) olasz költő, klasszika-filológus, az olasz irodalom első Nobel-díjas alkotója (1906).