Démonidézésés

 Démonokrol.

 FIGYELEM!!! a DÉMONIDÉZÉS CSAK NAGYON INDOKOLT ESETBEN AJÁNLOTT.

A DÉMONOK NEM GONOSZAK! A jó és a rossz eltorzítása a főbb vallások és az általában vett társadalom által, ahhoz vezetett, hogy sok ember össze van zavarodva.
Nincs olyan ok, ami miatt bárkinek félnie kellene Sátán Démonjaitól. Ha tisztelettel és becsületes szándékokkal közelítünk feléjük, igazán gyönyörű lényekre lelünk bennük. A legnagyobb feladatuk az emberiség tanítása. A bosszú, az ellenségek megbüntetése is a tanulás része, mivel az igazságtétel nélkülözhetetlen. Ha odafordítod a másik orcádat is, az törvényenkívüliséget, káoszt, és a civilizált társadalom teljes összeomlását hozza el. A bosszú és az igazságtétel szükséges dolgok, mivel ellenállás nélkül a támadók folytatják mások kihasználását, és ebben nem korlátozza őket senki.
Mikor összebarátkozunk a Démonokkal, gyakran bosszút állnak azokon, akiknek rossz szándékaik vannak irányunkban, és vigyáznak is ránk. Én azt vettem észre, hogy az én, és a szeretteim ellenségei megbűnhődtek, még mielőtt egyáltalán erre kértem volna a Démont.
Sok Démon az etika tanítására specializálódott. Ez éppen azt igazolja, hogy a Démonok nem gonoszak. A felelősség a felelősé. A becsület és igazság NAGYON fontos Sátánnak. Sátán gyűlöli azokat, akik gyávák és túl gyengék felelősséget vállalni a tetteikért. Sátán az erőseket és igazságosakat képviseli.
A Démonok a Nefilimek (az Eredeti Istenek), az ősi földönkívüliek, akik aranyat bányászni jöttek a Földre évezredekkel ezelőtt. Intellektuálisan, pszichikusan és spirituálisan nagyon fejlettek. Sokan földi nőkkel/férfiakkal házasodtak, és ezért más Istenek elítélték őket, olyanok, akik elleneztek mindent, ami az emberi lényeket az állatvilág fölé emelte volna. Az embereket rabszolgáknak szánták, és mikor a bányászatnak vége szakadt, el kellett volna pusztítani őket. A Démonok összebarátkoztak az emberekkel, és azt akarták, hogy olyanok legyünk mint az Istenek. Sátán Atyánk is ezt akarta, isteni tudást és hatalmat adni nekünk. Mindezért elítélték és megbüntették őket.
A Démonok nagyon barátságosak az emberekkel. Részem volt abban a megtiszteltetésben, hogy velem dolgoztak, és tanítottak engem. Igaz barátságot alakítottam ki több Démonnal is, akik sokféle módon segítettek nekem. Az ősi könyvtárak és a tudás központjainak keresztények általi elpusztítása rengeteg tudást tüntetett el mindörökre. Néha a Démonok szigorúan arra ösztönöznek, hogy tegyük jobbá magunkat. Ez a saját jólétünk és fejlődésünk érdekében történik. Sátán ezt mondja az Al Jilwah-ban: “Az egyenes ösvényre vezetlek bármiféle könyv nélkül.”
A népszerű grimoárok és okkult könyvek, amik elérhetőek a fősodrású könyvesboltokban, a bajok egyik legnagyobb forrásai. A varázskönyveket rabbik és keresztények írták. A Démonok NEM “üres héjak” (qlippoth), ahogy a kabbalisták állítják. A Démonok akikkel dolgoztam, nagyon erős, pozitív energiájuk van, és nagyon is életben vannak! Mióta energiagyakorlatokat végeztünk rajtuk, drasztikusan megemelték az erejüket. Sokuknak mára nagyon fényes aurájuk van.
A vámpirizmust és a “qlippoth”-t megemlítve, a keresztény “Isten” mindkettőre példával szolgál, mivel a legtöbb keresztény spirituálisan üresek. Nézzétek meg a katolikus pápát – ő egy üres héj. A jobboldali vallások doktrínái, úgy mint az aszketizmus, önmegtagadás és más életellenes praktikák amik károsak az emberi lényekre, a “qlippoth” képviselői. A tanítások, amik az “üres héjakat” mutatják be, az ellenség egy újabb módszere, amivel befeketítik és rágalmazzák Isteneinket.
A Démonoknak van egy alsóbb rendje. Nekik vannak vörösen izzó szemeik és bőrszárnyaik. Ők olyan célokat szolgálnak mint a védelmezés, vagy az ellenséges szellemek elűzése, továbbá ők a magasabb rangú Démonok segítői.
Mikor Démonokat idézünk, néha asztrális kivetülés útján jelennek meg, általában viszont telepatikusan kommunikálnak velünk.

Alsóbbrendű Démonok

Sokan láttak már, sőt kapcsolatba is léptek alacsonyabb rangú Démonokkal. Ezeknek a Démonoknak van izzó vörös szemük, bőrszárnyuk, némelyikük pedig szőrös is. Közelről nézve sok ilyen Démonnak gyönyörű szeme van, mint ragyogó, mélyvörös rubinkövek. Eredetileg különböző bolygókról származnak, de sokuk már Sátán Atyánkkal és a többi Démonnal él.
Pazuzu
Az alsóbbrendű Démonok védelmezők, mint a sumer Démon, Pazuzu, aki szüléskor védelmezi a nőket és a gyermekeket. Pazuzu elég rossz hírnevet kapott 1973-ban, mikor a katolikus William Peter Blatty által írt „Ördögűző” című filmben, mivel őt ábrázolták a megszálló Démonként. Ez a film volt a keresztények „válasza” az 1968-as „Rosemary gyermeke” című filmre, amiben Sátánt pozitív nézőpontban ábrázolták. Az „Ördögűző” sok embert elijesztett Sátántól, és feltámasztotta a démoni „megszállásba” vetett hitet. ISMÉTLEM, a félelem egy erős eszköz, amit arra használnak, hogy az embereket spirituálisan elgyengítsék. A keresztény „Istennel” és társaival ellentétben, Sátán és a Démonjai nem kényszerítenek senkit arra, hogy kövesse őket.
Bes
Bes egy másik példája az alsóbbrendű Démonoknak. Az ebbe a fajba tartozó Démonoknak vannak gyönyörű, rubinszerű szemeik. Ezek a Démonok védelmezők, a zene, tánc, gyógyítás patrónusai, és őrzők. Az ősi Egyiptomban a törpék (ezek az alsóbb rangú Démonok) nagy tiszteletnek örvendtek. Alacsonyak, csupán 60-90 cm magasak.
Sátán tiszteli a szabad akaratot, és az emberek saját akaratukból mennek őhozzá, nem pedig azért mert rákényszerítik őket. Sokunk invokált már Démonokat (beengedtük őket a testünkbe), és engedtük, hogy rajtunk keresztül beszéljenek. Semelyikünknek nem esett semmi baja. Az angyali lények viszont éppen emiatt lettek hírhedtek, és természetesen mint minden másért, ezért is Sátánt okolják.

Démonok és a bioelektromosság

A Démonoknak hatalmas energiájuk van, sokkal erősebb, mint egy átlagos embernek. Mikor invokáljuk őket vagy közeli, intim kapcsolatba kerülünk velük, különböző hatások jelentkezhetnek. Mind egyének vagyunk, így életerőnk is egyéni, és különböző intenzitással működik. Amit az egyik ember tapasztal, a másik nem biztos hogy megtapasztalja. Ez sok különböző dolgon múlik, mint például a lélek energiájának korábbi szintjei. Minél erősebb a saját energiád, annál több energiát tudsz kezelni, kevés (vagy semmi) zavaró hatással. Az egyén jelenlegi fizikai ereje és felépítése is meghatározza a kezelhető energia mennyiségét. Az erősebb testfelépítésű, vagy fizikailag erősebb emberek többet tudnak elviselni a saját tevékenységükből illetve külső forrásokból származó energiákból.
Azok akik rendszeres és intenzív fizikai gyakorlatokat végeznek, úgy fogják találni, hogy könnyebben tudnak kezelni magasabb energiaszinteket, és gyorsabban tudják megnövelni saját bioelektromosságukat. Mindehhez idő és türelem kell. Olyan mint a hegymászás: bizonyos magasságoknál tábort kell verned pár napig (vagy akár egy hónapig is), hogy hozzászokj a magassághoz mielőtt tovább mászol, különben nagyon kellemetlen, sőt, néha életveszélyes élményben lehet részed. Mind egyének vagyunk, ezért mindegyikünknek a saját tempójában kell haladnia.
A legáltalánosabb érzések egy Démon megidézése után a fokozott bőrérzékenység, bizsergés, a belső szervek vibrálása vagy bizsergése; fájó ízületek (ez az alacsonyabb szintű bioelektromossággal rendelkező embereknél fordul elő), ragyogás/lebegés érzése, néha aggódás, meleg vagy hideg érzése, jókedv, intenzív álmok, hiperaktivitás illetve idegesség érzése, álmatlanság és mások. Minél alacsonyabb a saját életenergiád, annál több hatást tapasztalhatsz. Ezek közül egyik miatt sem kell aggódni, mivel a hatások elmúlnak. A fenti attól is függ, milyen közeli kapcsolatba kerültél a Démonnal. Az egyszerű telepatikus kommunikáció ritkán okoz olyan hatásokat, mint például a szexuális kapcsolat.
Sokszor invokáltam már Démonokat, és a bőröm néhány napig bizsergett utána, érzékeny volt mintha leégtem volna, csak fájdalom nélkül. Démonok invokálása elalvás előtt álmatlanságot okozhat, mivel a Démon erős, intenzív energiája ébren tarthat. Önmagunk megerősítésével és bioelektromosságunk növelésével mindig képesek leszünk érzékelni egy Démont, és utóhatásai is lesznek, de ahogy erősödünk, a hatások egyre gyengébbek lesznek.
Kundalinink megemelkedése meditáció közben gyakran egy Démon jelenlétét jelzi. A démoni energia érzete hasonlít nagyban hasonlít a saját energiánk érzetéhez. Tapasztalat kell ahhoz, hogy eldöntsük, egy Démon, vagy a saját energiánkat érezzük. Idővel, és a Démonokkal való ismételt kapcsolatfelvétellel ez a tapasztalat megszerezhető.
– High Priestess Maxine Dietrich