Thom Forró

Thom Forró..
Igazi tudatos ifju, a mai fiataloknak ilyen felfogásra lenne szükségük ..de sajnos kihaloban van a tudatos elme ...bizonyitsátok be hogy nem igy van...s hogy tovabb visszük öseink örökségét...
ö egy jo bizonyiték egy jobb gondolkozás felé...



Az ébren álmodás és a misztikus lények kapcsolata
A hipnagógia az ébrenlétből az alvásba való átmenet állapota, amikor az elme még keresi a racionális magyarázatot a különféle érzéki benyomásokra. Ezt az állapotot az ébrenlétbe való átmenetkor a hipnopompika állapota követi, amikor az elme a valóság tudatára ébred. Ezek a szavak a görögből származnak: hüpnosz álom, agōgosz vezető, indukáló; pompe az adás módja.
Érzékszervi jelenségek
Az ébrenlét és az alvás határán sokféle érzékszervi jelenség lép fel. Érinthetnek bármely modalitást, felléphetnek egyenként vagy társulva, az egyszerű felvillanásoktól a több érzék által támogatott élethű hallucinációkig.
Víziók
A legtöbbször visszajelzett, és leginkább kutatott érzéki jelenségek a foszfének, amelyek pontokként, egyenesekként, vagy bonyolultabb geometriai alakzatokként, vagy figurákként jelenhetnek meg. Lehetnek egy vagy sokszínűek, síkbeliek vagy térbeliséget keltők, állók vagy mozgók. Fényalagúton való áthaladást is jelentettek. Az egyedi képek általában gyors változásokon mennek keresztül; ez megkülönböztethető az álmoktól, mert igazából nem egy történetet mesélnek el. Mások a töredékes álmokba való átmenetről tudósítanak a sajátfénytől a teljes képszerű jelenetekig. Egyesek szerint stroboszkóppal kiváltható a hipnagógia, de ezt nem ellenőrizték tudományosan. Különösen élénk és kidolgozott víziók találhatók Marie-Jean-Léon és Marquis d'Hervey de Saint Denys műveiben.
Tetrisz-hatás
Azok, akik hosszan ismétlődő cselekvést végeztek napközben, találkozhatnak a tetrisz-hatással. Ez még amnéziásoknál is előfordul, akik tudatosan nem emlékeznek magára a cselekvésre, aminek képei elalvás előtt jelentkeznek. Ha a tevékenység mozgó objektumokkal foglalkozott, mint a tetriszben, akkor a hipnopóg képek is mozognak. A hatás más érzékeket is érinthet. Robert Stickgold elalvás előtt még érezte lába alatt a sziklákat hegymászás után. Csónakban evezés, vagy úszás után érezhető a víz hullámzása, vagy síelés után a hó. Több sakkozó is beszámolt arról, hogy sakktáblát láttak bábukkal ebben az állapotban. Stresszes és felelősségteljes munkát végző újoncok gyakran végeznek munkával kapcsolatos tevékenységeket röviddel elalvás előtt. Zsúfolt éttermekben dolgozó pincérek sokszor érzik úgy, hogy még mindig asztal mellett várakoznak. Emiatt fel is riadnak, és nem tudnak elaludni.
Hangok
A hipnopóg hallucinációk gyakran tartalmaznak hanghatásokat. A finom benyomásoktól a hangos zajokig változhatnak, mint a csattanások, dörejek és lövészajok. Az emberek hallhatják, hogy nevükön szólítják őket, vagy cseng a kapucsengő. Gyakoriak a beszédtöredékek, amelyeket az alany nem mindig ért meg. Gyakran tartalmaznak szójátékokat, új szóalkotásokat, vagy neveket. Megnyilvánulhat az alany saját hangján, vagy mások hangján is; a hang gazdája lehet ismerős, vagy idegen. Ritkábban vers vagy zene hallható.
Más érzékek
Vannak adatok szag-, vagy ízérzetekről, hőhatásokról, és tapintási érzetekről (égető érzés, viszketés, rovarmászkálás a bőrön) is. A testérzés is megváltozhat, zsibbadás, vagy a test méreteiről és arányairól kapott érzetek megváltozása, de lehet lebegés, repülés, vagy testen kívüli élmény is. Talán az esés a leggyakoribb. Az érzetek gyakran össze is kapcsolódnak, szinesztézia jelentkezik, például egy kívülről hallott hangra adott válaszként megjelenik egy fényvillanás.
Alvási bénulás
A különböző zajok gyakran alvási bénuláshoz kapcsolódnak. amikor a REM atónia a szokásosnál hamarább áll be, vagy később szűnik meg. Az alvási bénulás gyakori narkolepsziásoknál. A népesség többi részében 6% gyakran éli át, és 60% alkalmanként. Egy Kanadát, Kínát, Nagy-Britanniát, Japán és Nigériát átfogó felmérésben az alanyok 20 - 60%-a állította, hogy életében legalább egyszer átélt alvási bénulást.
A bénulást gyakran kísérik járulékos jelenségek. Tipikus a nyomasztó érzés és a fulladozás, a vibrációk, az érintések, a beszédfoszlányok, egy látható vagy láthatatlan lény jelenlétének érzete, és az erős érzelmek: félelem, eufória, vagy éppen orgazmus. Ezzel magyarázzák a lidércnyomást, a földönkívüliek általi elrablásról szóló történeteket, vagy a csendes látogatókat. Ez utóbbiak csendesen átsuhanó árnyképek, amelyeknek azonban hiányzik a kitakaró felülete. Árnyak, de nem árnyékok.
Kognitív és érzelmi jelenségek
A gondolkodás folyamatai nagy mértékben különböznek az ébrenléti gondolkodási folyamatoktól. A hipnagógia az egyén határainak elmosódását, nyitottságot, érzékenységet jelenthet a környezet befelé vetítésével és diffúz figyelemmel. Jellemző a szuggerálhatóság megnövekedése, a gondolatok szabad áramlása, a logikától való függetlenedése. A külső ingerek beépülnek a gondolatokba és az érzésekbe. Az EEG megnövekedett válaszkészséget mutat a hangokra.
Herbert Silberer leírta az autoszimbolizmust, hogy a hipnopóg hallucinációk az absztrakt gondolatokat konkrét képpé formálják, elnyomás nélkül és cenzúrázatlanul. Ez a kép tehát felfogható ösztönös reprezentációként.
A hipnopógia a megváltozott látásmódjával megoldást adhat olyan problémákra, amelyeken éber állapotban hiába is gondolkodott az alany. A legismertebb példa August Kekulé története a benzolgyűrűvel. Mesélik a történetet összefogózó majmokkal és saját farkába harapó kígyóval is. Több más tudós, művész és feltaláló, köztük Beethoven, Richard Wagner, Walter Scott, Salvador Dalí, Thomas Alva Edison, Nikola Tesla és Isaac Newton is úgy tartotta, hogy a hipnagógia és a hozzá hasonló állapotok fokozzák a kreativitásukat. Deirdre Barrett harvardi pszichológus úgy találta, hogy bár a problémák megoldhatók később is, a hipnopógiában keletkező képek segíthetnek a megoldásban, ha figyelmesen tanulmányozzuk őket.
A hipnopóg jelenségek annyiban is hasonlítanak az álmokra, hogy az alany később könnyen elfelejti őket. De ez a feledékenység szelektív, ami a hippokampuszt érinti, ami az önéletrajzi és az epizodikus memóriát kezeli a nagyaggyal szemben, ami a szemantikus memóriáért felel. Egyes kutatások azt sugallják, hogy a REM alvással együtt a hipnopógia segíti a szemantikus memória megszilárdulását, de a bizonyítékok vitatottak. Például a REM alvás elnyomása antidepresszánsokkal vagy az agytörzs sérülései miatt nem hatott súlyosan az értelmi tevékenységekre.
A hipnopóg jelenségek értelmezhetők, mint víziók, próféciák, figyelmeztető előjelek, jelenések művészi vagy isteni sugallatok, az alany kultúrájától függően.
Forrás: wikipedia
Thom Forró fényképe.
Kondicionalas, fokozatos hozzaszoktatas
Az emberi szervezet es a tudat barmihez kepes hozzaszokni, ha folyamatos ingerek hatasa alatt all. Lassan de biztosan barmihez hozzaszoktathato, legyen az vallas, vilagfelfogas, eletvitel, oktatas, egeszsegugy, zene, kultura...
Van az a bizonyos tortenet, amikor egy bekat kezdunk lassan, folyamatosan felmelegiteni egy labas hideg vizben. A beka hozzaszokik a folyamatos hoemelkedeshez, majd pedig eszre sem veszi, de mar a forralas kovetkezteben elpusztul, megsul. Ha viszont kihagyjuk a folyamatos melegitesi szakaszt, es egybol a forrasban levo vizbe probalnank bele tenni a bekat, az kiugorna, nem volna kepes hozzaszokni, benne maradni egy szamara karos, rosszindulatu szituacioban...
Ugyanigy jarnak el embereknel is, fokozatosan hozzaszoktatjak oket olyan szokasokhoz, felfogasokhoz, eletszemleletekhez, amik nem csak, hogy karosak, rosszindulatuak, hanem a vesztuket is okozzak. Mig vegul annyira hozzaszoknak, nem erdekelve oket, hogy jo e avagy rossz hatassal van rajuk, meg a kezdetbeli szakaszban ingyen megkaptak a dozisukat, kesobb viszont annyira ra lesznek szorulva, a rabjava valnak, beszippantva egy ordogi korbe, hogy meg fizetni is fognak egy olyan valamiert, amire nem hogy nincs is szukseguk, de meg szepen lassan a halaluk, a vesztuk, a rablancuk lesz...
Aki pedig egy ilyen tarsadalomban eli eletet, es nem talalja helyet, megcsomorodve a mindennapok tebolyaibol, elege van az ugynevezett normalis viselkedesi normakbol, felfogasokbol, es csak ki szeretne maradni ebbol az egesz agyszulemenybol azt konkretan orultnek, dilisnek, nem normalisnak, bekattant naiv alomvilagban elonek cimkezik fel...
Oly nagymerteku ez a kondicionalas napjainkban, hogy akik valoban orult tudatallapotban elik eletuket, megvannak gyozodve arrol, hogy ok a normalisak, akik pedig nem hajlandok beilleszkedni ebbe az idealba, azok pedig az orultek...


Autoszuggesztió vagy a tudatalatti tudat titka:
Mielőtt áttérnénk a második fok egyes gyakorlataira, szeretném a tudatalatti tudat titkát és annak gyakorlati jelentőségét elmagyarázni. Ahogyan a normális tudat a lélekben, a testben pedig a nagyagyban tudja székhelyét, a tudatalatti tudat is a lélek egyik tulajdonsága és a kisagyban található, ami a fej hátulsó részében van. Tekintettel a mágiában való gyakorlati alkalmazásra, a tudatalatti tudat pszichikai tevékenységének tanulmányozásával is kívánunk foglalkozni.
Minden embernél, aki öt érzékének tudatában van, a normális öntudatszféra érintetlen, ép, ami azt jelenti, hogy az ember képes a normális tudati tevékenységét állandóan igénybe venni. Mint tudjuk, nincsen egyetlen erő a világegyetemben, és így az emberben sem, amely az ellentétességet fel ne mutatná. Ezért tekintjük a tudatalatti tudatot, mint a normális tudat ellentétét. Az tehát, amit a normális tudatban gondolkozás, érzés, akarás, emlékezőtehetség, józanész, értelem fogalma alatt értünk, az a tudatalatti tudatban, mint ellenkező hatás tükröződik vissza. Gyakorlati szempontból és leegyszerűsítve, a tudatalatti tudatunkat ellenségünknek tekinthetjük, mely ösztönző erő vagy impulzus minden olyasmihez is, ami számunkra nem kívánatos. Így szenvedélyeink, hibáink és gyengéink is ebből a tudatszférából származnak. Mármost a tanuló feladata az önmegismerés terén az, hogy a tudatalatti tudat munkáját az elemek kulcsa a négypólusú mágnes szerint, kielemezze. Ez hálás feladat, mivel a tanuló egyéni gondolkodása és meditációja által tökéletes biztonságra tesz szert általa.
A tudatalatti tudat tehát a hajtóereje mindennek, annak is, amit nem akarunk. Most megtanuljuk énünknek ezt a bizonyos szemszögéből ellenséges aspektusát oly módon átállítani, hogy nekünk egyenesen használjon, segítse céljaink megvalósítását. A tudatalatti tudat az anyagi világban való megvalósításhoz időt és teret igényel, tehát két alapprincípiumot, amit minden dolog, ami az okvilágból a valóság világába akar átmenni. Ha tehát a tudatalatti tudattól az időt és teret megvonjuk, akkor az ellentétes polaritás megszűnik, hatását így reánk gyakorolja, és ezáltal képesek vagyunk vágyainkat éppen általa megvalósítani. A tudatalatti tudat eme hirtelen kikapcsolásában rejlik tehát az autoszuggesztió gyakorlati alkalmazásának kulcsa. Ha például a tudatalatti tudatba bevéssük, hogy holnap vagy egy másik időpontban nem akarunk valamely szenvedélyünknek, mondjuk a dohányzásnak hódolni, akkor a tudatalatti tudatnak elegendő ideje lesz a kitűzött időpontig közvetlen vagy közvetett akadályokat állítani utunkba. Legtöbb esetben különösen fejletlen vagy gyenge akaraterőnél, szinte kivétel nélkül sikerülni fog a tudatalatti tudatnak bennünket meggátolni vagy kudarcot előidézni. Ha azonban a tudatalatti tudattól annak egy kívánsággal való telítésével az idő és tér fogalmát megvonjuk, akkor bennünk a tudatalatti tudatnak csak a pozitív oldala hat, a fel- vagy normális tudatot átmenetileg korlátozzuk, és kívánságtelítésünk meghozza a várt sikert. A mágikus fejlődés számára ez az ismeret és lehetőség bír a legnagyobb jelentőséggel, és ezért az önbefolyásolásnál szem előtt kell tartani.
Az önszuggesztió számára választott formulát mindenkor jelen idejű felszólító módban kell megformálni. Tehát nem mondhatjuk, hogy: „Abba akarom hagyni a dohányzást, az ivást”, hanem kizárólag csak azt gondolhatjuk: „ne igyak”, „ne dohányozzak”, esetleg: „ne legyen kedvem dohányozni” vagy „ne legyen kedvem inni”. Az önbefolyásolás kulcsa a jelen idejű felszólító módban rejlik. Ezt soha nem hagyjuk figyelmen kívül, ha az autoszuggesztió által és a tudatalatti tudat segítségével akarunk önbefolyásolást elérni.
A tudatalatti tudat éjszaka dolgozik a leghatásosabban és legáthatóbban, amikor az ember alszik. A fel- vagy normális tudat munkája az alvás állapotában leáll, és a tudatalatti tudat veszi át a főszerepet. Ezért egy szuggesztióforma felvételére az a legjobb időpont, amikor a test az álmosságtól fáradtan pihen az ágyban, tehát röviddel az elalvás előtt, de mindjárt a felkelés pillanatában is, amikor az ember még félálomban van. Ez nem jelenti azt, hogy más időpont ne volna alkalmas az önszuggesztióhoz, de ez a két időpont a legkedvezőbb és a tudatalatti tudat is a legfogékonyabb. Ezért a mágus sohasem fog a gond, bánat vagy depresszió gondolatával elaludni, és tudatalatti tudatát ily módon befolyásolni, hiszen a gondolatsorozatban, amellyel elalszunk, a tudatalatti tudat tovább dolgozik. Jól figyeljünk: mindig békés és harmonikus gondolatokkal vagy siker, egészség és megelégedettség gondolatával aludjunk el!
Mielőtt az autoszuggesztió gyakorlati keresztülvitelére szánja el magát, készítsen magának fagolyókkal vagy gyöngyszemekkel egy kis láncot, de megfelel egy zsinór is, melyen 30 – 40 csomó van, és az önszuggesztióhoz való kis segédeszköz készen is áll. Ez csak arra szolgál, hogy a szuggesztió képletek ismétlésénél ne keljen számolni, miáltal a figyelem nem tud kellőképpen összpontosulni. Ez a kis segédeszköz arra is szolgálhat, hogy megállapítsuk, mennyi zavar állt be a koncentráció vagy meditáció gyakorlatoknál egy meghatározott idő alatt, amikor is minden zavarnál egy szemet vagy csomót odébb tolunk.
Az önszuggesztió gyakorlati alkalmazása nagyon egyszerű. Ha azt, amit el akar érni, egy tömör, jelen idejű felszólító mondatban megfogalmaz (mint például: „napról napra jobban legyek” vagy „ne legyen kedvem dohányozni”, vagy „legyek boldog egészséges és megelégedett”), akkor rátérhet a tulajdonképpeni gyakorlatra. Röviddel elalvás előtt vegye kezébe a csomós zsinórt és ismételje hangosan vagy gondolatban a kiválasztott mintát, és minden ismétlés után toljon tovább egy csomót, míg a zsinór végére nem ér. Ekkor tudja, hogy negyvenszer mondta el a formulát. Fontos, hogy a kívánságot már mint megvalósultat, plasztikusan elképzeljük, imagináljuk. Ha az egész zsinór elismétlése után még nem tudna elaludni, akkor mindaddig, amíg el nem alszik, úgy foglalkozzon tovább a gondolattal, hogy vágya megvalósult. Arra kell törekedni, hogy a vágyát átvigyük az álomba. Ha úgy aludnánk el, hogy nem érünk a zsinór végéhez, azért a cél elértnek tekinthető.
Reggel, mikor még nem ébredtünk fel egészen és van némi időnk, folytassuk a kísérletet. Akik éjszaka gyakran felébrednek, szintén ismételgethetik a kísérletet, annál hamarabb érnek el sikert.
Megemlítendő még, hogy milyen kívánságok teljesülnek önszuggesztió által. Ezen a téren egy általános szabály érvényes: minden kívánság megvalósul, mely a szellemet, lelket és testet érinti, például jellemnemesedés, rossz tulajdonságok leküzdése, gyengeségek, diszharmónia, az egészség elérése, különböző adottságok kiiktatása vagy fejlesztése, tökéletesedése. Nem valósulnak meg azonban olyan vágyak, melyek a személyiséggel nem függenek össze, mint például egy lottó telitalálat és hasonlók.
További formulákra akkor térjünk át, ha az előző sikerével tökéletesen elégedettek vagyunk. Aki komolyan és rendszeresen végzi a gyakorlatokat, az hamar meg fog győződni az autoszuggesztió kedvező befolyásáról, és élete végéig alkalmazni fogja ezt a módszert.


Szerintem a világban...

Szerintem a világban többnyire két dolog biztos. Vagy az élethez, vagy a halálhoz ragaszkodunk. Vagy a valósághoz, vagy az álomvilághoz. Vagy a szemmel látható, hallható, tapintható, érinthető fizikai világhoz, az észlelt, logikus dolgokhoz, vagy a kitalált mesefigurákhoz, a kényelmes 'burkokhoz', a szimpatikus fantáziákhoz, egy bebugyolált ismeretlenhez...
Lényegtelen melyik 'kategóriához' is húz a szíved, mindent megteszel, hogy birtokolhasd, hogy megérthesd, hogy átláthasd, hogy bizonyosságot szerezz felőle, hogy másokra erőszakolhasd, mint egyetlen, igaz és jó választást, hogy megvédd ezt a hited bármi áron is...
Nem számít, hogy a társad, barátod, családod, szerelmed, vagy bármely ismerősöd valójában mit is tart jónak, miben is hisz, te belekényszeríted egy olyan választásba, szokásba, vallásba, hitbe, amiben te is nevelkedtél és hiszel a mai napig is, mert legbelül úgy érzed, bármit is jelentsen a halál, utána talán a közös meggyőződésetek, hitetek, szokásaitok miatt, egy "helyre" kerültök, közel egymáshoz, és ez megnyugtató gondolat.
Sőt néha, legkevesebbszer, de mégis előfordul olyan, amikor döntésképtelen vagy, megrekedve két "világ", két választás, két elmélet, két hit között... Ez roppant idegölő és legkiélezettebb eset mind közül. Nem tudod, mi a jó, mi a rossz, mi a helyes, mi a helytelen, mi az igaz, mi a hamis, mi az amit valójában akarsz... Egyszerűen olyanokat érzel, amiket nem értesz, tudod, hogy mélyen legbelül egészen másként érzel, egészen másként éled meg minden napjaid, egészen más a prioritásod, egészen más a világfelfogásod, egészen másként látsz mindent mint mások. Ez a megnemértettség kirekeszt, elválaszt, végletek megélésére késztet, őrültségek megélésére sarkall, hiszen azt érzed, nem érted, de mégis tudod, hogy valami nem stimmel, ez a világ egészen másmilyen kellene, hogy legyen, vagy te nem illesz bele ebbe az őrült világba. Ilyenkor felmerül benned a kérdés, velem, vagy a világgal van a baj, bennem romlott el valami, vagy a világ velejéig romlott...?
Mi van ha én egyik "világhoz" sem tartozom, mi van ha én egyikhez sem érzek vonzalmat, mi van ha én nem akarok egyikhez sem kötődni, mi van ha én egyszerűen más vagyok?... Mi van ha én nem jól lettem "összerakva", mi van ha én bennem valami máshogy van megírva?...


A negyedik típusú találkozások, idegenek és elrablásos esetek az én szemszögemből...


Először is az a sok elrablásos esetből megtudható, hogy általában éjjel, fekvés közben, félálomban történik meg. Az esetet átélő személy teljesen megbénul, se beszélni se mozdulni nem képes, mindezek mellett pedig biztosan állítja, tudja és érzi, hogy nincs egyedül a szobában, hogy valaki figyeli, egy gonosz valamit érez. Ez a tapasztalás rengeteg ember elmondása szerint történik így.
Alvási paralízis, alvási bénulás leírása szinte teljesen megegyeznek az elrablások leírásaival. Alvási paralízis általában ágyban fekve (gyakoribb ha háton fekszünk) történik, félálomban. Ilyenkor teljesen megbénulunk, se mozogni, se beszélni nem tudunk, kivéve a kiszolgáltatottan szemlélődni. Mindezek mellé párosul a rettentő rémület, amely halálfélelemig is fokozódhat, a mellettünk lévő gonosz jelenlét érzésének hatáséra. Sokan ilyen helyzetben démonokat, szellemeket, vagy idegeneket látnak. A látott történés mindig az egyén hitvilágát tükrözi. Tehát, ha valaki a földönkívüliekben hisz és azoktól fél, akkor valószínűbb, hogy idegeneket fog látni.
Az alvási paralízis, gyakran végződhet tudatos álommal vagy testen kívüli élménnyel is,
A tudatosságunk mértékétől függ, hogy mit hozunk ki belőle, ha megnyugszunk és tudatosítjuk magunkban, hogy semmi bajunk nem eshet, akkor továbbléphetünk testen kívüli élményre, álomba zuhanunk vagy épp teljesen éberek leszünk és elmúlik a bénulás majd fel is kelhetünk...
A mellékelt videóból kiderül, hogy a sok elrablásos eset közül egyik esetnél, a személy, az esemény közepén, amikor a bénulás teljesen elborította a testét és a gonosz jelenlét is előbújt, "jézus" nevének említésére, imádkozás hatására, abbamaradt a jelenség. Ennek nem ahhoz van köze, hogy most ő épp "jézushoz", vagyis, hogy kihez fordult segítségért, hanem sokkal inkább ahhoz van köze, hogy próbált olyasvalakit megszólítani, aki nyugalmat és bátorságot hoz számára. Lehetett az volna akár micimackó, vagy akár a húsvéti nyuszi is, a lényeg az, hogy valamitől megnyugodj, és máris abbamarad a negatív észlelés.
Nem azt akarom mondani, hogy az elrablásos esetek, a dermesztő gonosz közelségek pusztán agyi szülemények, álomképek, hanem azt, hogy az összes ilyen eset, amikor valakit "elrabolnak" az idegenek, akkor a történés külső mibenlétét mondjuk lehet, hogy mi is megszabhatjuk a saját és az akkori kor hitrendszerével, felfogásaival, (amit hiszünk az valósul meg fizikális észlelésnek) de attól még valóságos, igaz lehet, hogy testen kívüli élményünkben megtapasztalunk, kommunikálunk egy bizonyos asztrális lénnyel, entitással.
Tehát bárki, aki így, ilyen körülmények közt találkozik másik lényekkel, entitásokkal, annak testen kívüli, asztrális kivetülésben, kiszakadásban van része.
A videóban azt is megtudhatjuk, hogy sok esetben, az idegenek kommunikálnak az emberekkel, üzeneteket közvetítenek, "jóslatokat" adnak át a bolygónk helyzetéről, vagyis a bibliából ismert "utolsó idők"-ről, apokaliptikus eseményekről, egy új világ kezdetéről. Egy másik lényeges jelenség, hogy áttéríteni próbálják az embereket, a téves vallási dogmákról, vallási felfogásokról, a vallási 'isten' elképzelésekről egy világi, spirituálisabb felfogásra...
Sok hívő keresztény egyenesen bukott angyaloknak, démonoknak bélyegzi meg a földönkívüli elrablásban átesett emberek észlelésében résztvevő entitásokat, lényeket.
Olyan eset is megtörtént, amikor egy ilyen találkozásban átesett személynek azt mondták az idegenek, hogy ők a mi teremtőnk, és hogy egészen másképp értelmezzük, értelmezik a vallások az 'isten' címkét, mint ahogyan az a valóságban igazából van...
Persze, az efféle találkozásokban nem feltétlen kell mindig ugyanolyan szándékú üzenőnek, entitásnak részt vennie. Tehát lehet az a mostani világfelfogásunkból, vallási dogmáinkból fakadóan látszólagosan gonosz vagy látszólagosan jó is, a telepatikus kapcsolat az idegenekkel, entitásokkal...
Más szóval, kicsit érthetőbben, amit mi emberek, manapság jónak vagy gonosznak gondolunk, hiszünk, a vallásokból és különböző felfogásokból kiindulva, az lehet, hogy teljesen téves, torz és elferdített értelmezés..

.Persze mint mindenki én is ezekkel kezdtem a "felvilágosodást"...Persze kezdésnek valahol el kell indulni valahol, de ne ragadj bele semmilyen nézetbe, légy kritikus, mindent megkérdőjelező! Mostanra viszont arra jöttem rá, hogy az úgymond "ébresztő" oldalak, blogok és videók sem egyebek az agymosástól, programozástól és az IGAZSÁG elferdítésétől, mindjárt ki is fejtem, miért gondolom így. Lényegtelen hogy mit 'választasz'; 'a sötétséget, gonoszságot, lucifer-t, lázadást' vagy 'a világosságot, jóságot, istent, szolgaságot. Amire rá jöttem az az, hogy mindenféle 'istenségek' se többek se kevesebbek mint mi, csak fejlettebb kiadásban. Mi mind halhatatlan spirituális lények vagyunk. 'isten' pedig nem más mint egy valószínűleg fejlettebb asztrális lény, de ugyanúgy spirituális lény mint mi... A lényeg az, hogy ne dőlj be egyik Földi vallásnak, túlvilági létprogramozásnak, hiszen minden ami Földi, az téves, hibás, teljesen torz, elferdített. Felajánlanak általában két látszólagos 'oldalt': "isten, a menny és sátán, a pokol. De ez csak egy-egy választható világ, a halál után... Megszámlálhatatlan van, létezik, és folyamatosan bővül is a világok száma... Az emberek hite, felfogása, vallás, világnézete, és a halál utáni elképzelése hozza létre illetve erősíti a már meglévő programokat, világokat, 'isteneket"... Az emberek hite, elképzelése az, ami erősíti a két látszólag ellentétes mai általános halál utáni világot; a mennyet és a poklot... A vallás az ami gátakat, blokkokat, korlátokat állít elénk, és ez miatt nem látjuk meg azt, hogy bármi lehetséges, csak hinni kell benne, és elfogadni, hogy minden lehetséges, hiszen halhatatlan spirituális lények vagyunk, akiknek nincs szüksége semmilyen 'istenre' ahhoz, hogy eligazodjunk, ahhoz, hogy ne vesszünk el, arra ott vagyunk mi. Légy a saját vezetőd, légy a saját iránytűd, légy a saját főnököd, 'sorsod' irányítója, légy saját istened. Magadra alapozz, magadban higgy...! Főleg ne azonosulj semmiféle Földi elképzelésekkel, elméletekkel, filozófiákkal, vallási dogmákkal, programozásokkal, hozd létre te a túlvilági világod, egy minden korláttól mentes asztrál világot, ahol minden lehetséges... Ne ragadj le a süllyesztőkben, a manipulációkban, az elferdítésekben. Ne higgy semelyik "ébresztő" vagy "ellenébresztő" oldalnak, írásnak sem, az IGAZSÁG, tőled nem különálló, nem kívülről jön, hanem belülről, ami a te saját igazad, belső megtapasztalás útján... Mástól hiába várod az igazságot, az csak a más igazsága marad, a saját igazságod keresd meg, magadban, belül... Hiszen a makrokozmosz ugyanaz, mint a mikrokozmosz... Gondolkodj kritikusan, kérdőjelezz meg mindent. Mindenek előtt ürítsd ki az elméd, a tudatod, a sokéves programozástól, önkorlátozástól, blokkoktól, téves eszméktől, elméletektől, vallásoktól, elméletektől, hitrendszerektIlluminati, Bilderberg, szabadkőművesek és más 'titkos' társaságok...
Már sokan olvashattatok, és 'tudakozhattatok' a neten, youtube-on a különböző összeesküvés elméletekről, a 'titkos' társaságok, az illumináti tervéről. Világuralomra törve, mindenkit totálisan megfigyelve, uralva, kizsákmányolva, manipulálva és elnyomva mint egy rabszolgát... -Hát ez kering a neten, a száznál, ezernél is több úgynevezett "ébresztő" oldalakon...
Most el mesélem én látószögem, és bármiféle egyezés a valósággal, persze csak a véletlen műve...
Legelterjedtebb szimbólumuk, a 'mindent'látó szem. Lehet, hogy tényleg mindent látnak?... Lehet, hogy rájöttek már jópárszáz évvel ezelőtt a létezés folyamataira, lehetőségeire?... Azóta pedig mindent megtesznek, hogy ez a tudás, csak egy bizonyos 'elite' csoporton belül maradjon?... Teszik ezt, temérdek ember által gyártott vallásokkal, különböző elferdített teóriákkal, elméletekkel, szóbeszéddel, hamisított történelemmel, régészeti leletekkel, újabban pedig a megannyi 'sikeres' és tudatalattira ható mozifilmekkel?... Melyek célja, hogy teljesen máshogy tüntessék fel az életet, a halált, a létezés végtelen folyamatát?... Lehetséges e, hogy néhányan a kezdetekben, különböző lelki, szellemi fejlődés következtében, vagy akár halálközeli élményen átesettek, egy olyan dolgot, valamit, tudást tapasztaltak meg, és láttak meg, amit azóta is foggal-körömmel védenek?... Tehát utalva a meglátott és azóta is látó IGAZI VALÓSÁGRA, a halhatatlan és korlátlan létünkre, innen ered a 'mindent'látó szem, mint szimbólum?... A szem szimbolizálja, hogy a kifejlesztett képességek következtében érzékelik, látják a fizikai világunk felett, mellett, átfedő ASZTRÁL SÍK (ha tetszik túlvilág, szellemvilág) IGAZSÁGÁT, és ez az IGAZSÁG adja a világot behálózó hatalmukat, erejüket és tudásukat?...
Aki egy keveset is már olvasott az asztrál utazásról, asztrál kivetülésről, az tudhatja, hogy így bárkit, bármikor megfigyelhetünk, visszamehetünk a múltba, vagy akár a jövőbe is, vagy ellátogatni másik bolygókra, galaxisokba ... Ennek a tudatában azért ez nem kis segítség, ha világuralomra törő vágyai vannak az embernek ...
Kielemezem pár közkedvelt 'ébresztő' videó 'igazságait'... :
A legelterjedtebb, a Mátrix című film:
-Azért ment el Neo (név anagrammája az angol egynek "ONE", a kiválasztottnak, ... nem érdekes) Morpheus-hoz, mert azt érezte, tudta mélyen belül, hogy valami nem stimmel a világgal... Majd kibeszélik, hogy a világ, egy 'mátrix', egy illúzió, amellyel eltakarják az emberek szemük elől az igazságot.
Annyira belemerülnek az életbe, annyira beszippantják őket a vágyaik, a különböző agymosások, manipulációk, a vallások, hogy teljesen torz, hibás, vagy egyáltalán semmilyen elképzelésük, ötletük (és tudni akarásuk sem lesz) nincs arra nézve, hogy várja e egyáltalán valami őket, miután meghalnak...
A hit, amibe az embereket szépen lassan, de biztosan terelgették, mint a vágóhídra nevelt birkákat, a vesztüket okozza. A hit hegyeket mozgat, a hit valóságot teremt, ezért sem mindegy, hogy miben hiszünk, a hit korlátoz. Mi magunk szabjuk a saját korlátaink, blokkjaink, akadályaink, azáltal, hogy egy bizonyos agyszüleményt, vallási dogmát, filozófiát elkönyvelünk ténynek és azonosulunk vele...
Mindenki börtönbe születik, rabságba, az ember alkotta elméletek rabságába, a manipuláció, az agymosás, a butítás fogságába. Mindenki az élet értelmét keresi, mindenbe belemerülve, beszippantva az anyagba, a létezés legalsóbb fokába. Az életnek, a fizikai világnak az az értelme, hogy nincs értelme.
Ne ragaszkodj semmihez, főleg ne a butítások és agymosó elméletekhez, vallási dogmákhoz, ürítsd ki az elméd a sokéves programozástól, légy üres, tiszta tudat. Ha mégis van értelme, akkor azt mondhatjuk, hogy az az értelme, hogy ne ragadj bele, ne szippantson be a 'gépezet', törj ki, akarj fejlődni, és magasabb szintekre lépni, magasabb asztrál síkokra, asztrál világokra...
Van a híres két pirula közti választós jelenet:
-Ha a kéket veszi be, akkor marad minden a régiben, azt hisz amit hinni akar (milyen érdekes, hogy a kék szín a bibliában az 'igazság' színe. Egy olyan könyvben, ami emberalkotta, és teli van egy olyan "szerető" és "igazságos" "isten" gaztetteivel, aki pusztán "szeretetből" és "igazságosság" miatt temérdek mészárlást végez, népírtást, agymosást és megannyi olyan törvényt, parancsot hoz, ami betarthatatlan, majd pedig az ő által hozott betarthatatlan törvények megszegőit, egyenesen a "pokolba" küldi. Nos, ennek tudatában, ilyen könyvben lévő 'isten' által körbeírt, megfogalmazott szó mint az 'igazság', máris egy manipulált, eltorzított valami, torz kép, nem pedig az igazi igazság...).
-Ha a pirosat veszi be, akkor Morpheus megmutatja, hogy milyen mély a nyúl ürege. Megmutatja, hogy mennyi minden lehetőséget tartogat a létezés, a fizikai világtól túlmenően, ha leveted, minden addig tanult "tudásod", korlátaid. Akkor rádöbbensz milyen mély is, végtelen és felfoghatatlan a fejlődési szakasz az asztrál sík világaiban...
Különböző 'istenségek' és túloldali 'helyek'
Az asztrál világban való felfedezés következtében pedig egyenes út vezet a magasabb fejlettségi szinten lévő lények kapcsolatfelvételére. Ezek a lények pedig a közvélemény számára olyan néven ismertek, mint pl: a szürkék, űrlények, démonok (maga a Sátán), gonosz szellemek, gyíkemberek... Bárhogy is nevezzük őket, innen bizonyos segítséget kaphattak/kaphatnak, ami nem biztos, hogy pont a bolygó fejlődését növelné, meg nem az emberek felvilágosítását, igaz tudással való felruházását, hanem ellenkezőleg. Az emberek totális sötétségben tartását, a legalsóbb létezési szinten, minimális 'tudással', eltorzított, hamis információk birtokában, manipulált hitrendszer keretében, ugyanis a hit, egy bizonyos eszmében, felfogásban, lényben, igen nagy teremtő erővel bír. A hit energiát termel, szó szerint létrehoz világot az asztrál síkon és lények hatalmát növeli.
Ilyen keretek közt vizsgálva, már nem is olyan értelmetlen, ostobaság a megannyi hitrendszer és vallás a Földön. A meghatározott asztrál világot hozza létre, és a megfelelő lény erejét növeli, a tudatlan, birkamódra 'oktatott' emberek milliárdjai által...
"Van a trónus mögött valami, ami még a királynál is hatalmasabb"
-Sir William Pitt /Lordok háza 1770.
"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják"
-Benjamin Disraeli /Angol államférfi 1844.
Légy a magad ura !
Mit tehetünk ez ellen ?... Felejtsd el mind azt, amit valaha is tanultál, olvastál, hallottál, láttál. Teljesen tisztítsd ki a tudatod, ürítsd ki az elméd, hogy csak a tiszta tudat maradjon. Ezek után csak is a bensődre hallgatva, meditációk, lélek és szellem fejlesztő gyakorlatok során, asztrál utazás felfedezés megtörténte után és elidőzése alatt, a levont következtetések, saját szemeddel látott, hallott és megértett dolgokat tekintsd igaz tudásnak, arra alapozva állítsd fel a korlátlan lehetőségeiddel teli hitedet és indulj el dogmáktól, vallásoktól, "istenektől" mentes halhatatlan lényed örök fejlődési szakaszán, teljesen úgy, hogy te vagy ura a lényednek, magadban higgy, magadra alapozz, légy te az iránytűd és lelki erőd...
folytatás várható...

William Buhlman: Tudatosság, testen kívüli élmények, halál után
William Buhlman több mint 40 éve gyakorolja a testelhagyást vagy a testen kívüli élményeket, vagy az asztrál utazást kinek melyik elnevezés a szimpatikus. Ebben a videóban megosztja velünk a tapasztalatait, hogy milyen dimenziók vannak, hogyan korlátozzuk magunkat, mik tartanak vissza minket, és az egyik legmegdöbbentőbb, hogy mi történik a halál után. Amit ő tapasztalt az közel sem az amit mi hiszünk.
A videó messze többről szól, amint a testelhagyás. Kulcsfontosságú információkat ismertet rólunk, akik emberi lénynek hisszük magunkat, és a világokról, amelyek csupán közös megegyezésen alapuló „valóságok”.
Sok kérdésre válasz ad ez a videó. Pl. mi számít valós tudásnak? „minden, amit a világról tanultunk, vagy tudunk, hibás (hamis) tudás.” Még amit magadról, mint emberi lényről hiszel, az sem igaz. Köztes lét? Azt fogod ott találni, amit látni szeretnél, amiben hiszel. Csak a Valóságot nem fogod látni. Évezredekkel ezelőtt elmondták már az ősi indiai tanítások „név és forma, ez mind „maya” (illúzió). Az egész köztes-lét ilyen illúzió. Más tanítások szerint pedig alattomos csapda. A lényegen ez nem változtat. Az égvilágon semmi szükség nincs arra, amit köztes-létnek és újjászületésnek hívunk.
Sok univerzumban léteztünk már, a kezdetekben még testünk sem volt, a halál sem létezett.
Kik, vagy mik vagyunk valójában?
„Az ember nem csupán testből és elméből áll.
„Nincs semmi, amit gyakorolnod kellene ahhoz, hogy felébredj. Hogy megismerd Önmagad, egyszerűen LÉGY ÖNMAGAD. Hogy Önmagad lehess, állj le azzal, hogy lépten-nyomon, hol ezzel, hol azzal azonosítod önmagad. Egyszerűen csak légy! Engedd, hogy igazi, tulajdon természeted felbukkanjon. Ne zaklasd az elmédet kereséssel! Minél világosabban megérted, hogy te valójában csak negatív fogalmakkal vagy leírható (azaz, hogy ki, vagy mi nem vagy), annál gyorsabban fogsz rádöbbenni kutatásaid végén, hogy te valójában egy minden korlátozottságtól mentes lény vagy.”
Ahhoz, hogy részed lehessen testelhagyásban, testen kívüli élményben, az egyik mód, ha teljesen levetkőzöl magadból, tudatodból mindent, amit valaha is tanultál, kezdve a gyerekkori "neveléstől", óvodai és iskolai beidegződésektől, a különböző vallások dogmáitól, filozófusok, tudósok elméleteitől, mindent dobj el, mindent amit csak tudsz magadról és a külvilágról. Minden korlátod te magad állítod magad elé, azzal, hogy azonosulsz különböző hitrendszerekkel, nézetekkel, feltevésekkel, világnézettel... Attól, hogy egyszer meghalsz, még nem fogsz megvilágosodni, ugyanúgy hülye maradsz mint életedben. A tudatod tovább szál amint leveted a "járműved", a tested, és a "túlvilág" olyan lesz, amilyennek elképzeled, amiben hiszel, amilyen a hit és korlátozási rendszered. A túlvilágod olyan lesz amilyen szinten rezonálsz, ami a legkényelmesebb a felfogásodnak!
Ne higgy el senkitől semmit, légy kritikus gondolkodó, mindent kérdőjelezz meg, semmit ne vegyél készpénznek! Légy a saját igaz tudásod kutatója, abban higgy, azzal azonosulj, amit te magad fedezel fel a magadban tett utazásaid során. Magadban higgy, ha feltétlen hinni akarsz valamiben. Kezd el felfedezni magad, mélyen legbelül, meditálj, légy önmagad, falak, korlátok, blokkok, beidegződések, hitrendszerek nélkül...
Íme a videó, melyből sok minden távpontot kaphatsz, ha érdekel a téma, de a lényeg a videónak se higgy, légy kételkedő, és fedezd fel magad a világot. Ne higgy senkinek, hiszen más, csak a saját nézőpontjából, saját tudatszintjéről, érti meg a dolgokat,saját igazát, saját valóságát képes átadni a külvilágnak,te is járj utána, hogy sajátoddá tedd, tapasztald meg magad az igaz tudást...

Kedves barátomat itt is megtaláljátok :https://www.facebook.com/xyn3utr4l
és itt is: