fontos tudnivalok

Tudnivalók ateistáknak és szkeptikusoknak

Ez az információ ateistáknak szól, illetve azoknak, akik az okkult, paranormális és asztrális világot nemlétezőnek, vagy egyszerűen szimpla zagyvaságnak tekintik. Kérlek szánj egy kis időt az oldal elolvasására:
Sok személyes e-mailt kaptam korábbi ateistáktól és más szkeptikusoktól, akik úgy hitték, a Sátánizmus és az okkult csak kitaláció, a hiperaktív képzelet terméke, és/vagy irreális bolondság. Ezek az emberek azért írtak nekem, mert meglepetésükre rájöttek, hogy Sátán nagyon is valóságos.
Olyan, különböző forrásokból származó nyilvános cikkeket is olvastam, amik arról számoltak be, hogy különböző világi egyének megpróbáltak az oldalon található szertartásokkal kísérletezni, csak a szórakozás kedvéért. Egyértelmű tapasztalatokat szereztek – rosszakat.
A Sátánizmus nem olyan mint a fősodratú vallások. Akik megnyitják elméjüket Sátán felé, meg fogják tapasztalni őt. Sajnos a kereszténység és társai azt a benyomást keltették az emberekben, hogy a szellem/asztrális világ nem más, csak maszlag. Ezekben a vallásokban kevés vagy inkább semmi spiritualitás nincs. Az életellenes tanítások mind más, őket megelőző vallások lopott tradícióin alapulnak. Ezeket a tradíciókat aljas módon megmásították, eltávolították belőlük az összes spirituális tudást, és úgy alakították át őket, hogy megfeleljenek a tervüknek, vagyis a világ spirituális rabszolgasorba vetésének, és hogy a spirituális tudást és hatalmat pár ember kezében tarthassák.
A Sátánizmus nagyon is különbözik ettől. A Sátánizmus valójában az emberiség EREDETI VALLÁSA. A Sátánizmus az ősi vallásokon alapul, amik megelőzték a kereszténységet és a judaizmust több száz, több ezer évvel.
A Sátánizmus abban is különbözik más modern vallásoktól, hogy a tudományon alapul. Minden okkult jelenséget meg lehet magyarázni tudományosan is. Ssajnos a judeo-kereszténység veszélyes mértékben visszatartotta az emberiséget a tudomány, a technológia, az okkult és a lélek megértése terén. Sokan nem tudják, de a kereszténység mindig is csak egy eszköz volt, amivel a tudást eltávolítják, elsősorban a spirituális tudást. A kvantumfizikáról szerzett korlátolt ismereteink viszont felfedtek némi információt az emberi lélekről.
A “Kirlian-fényképezés” bebizonyítja, hogy van auránk. A Kirlian-fényképezés a fényképezés speciális formája, hasonló a röntgenfelvételhez.
A Sátánizmus az elme és a lélek vallása. Az Egyesült Államok Kormánya és más világhatalmak nagyon is tudatában vannak ezeknek az emberben rejlő képességeknek és a pszichikus hadviselés valóságának, habár a legtöbb ilyet nem hozzák nyilvánosságra. (Hivatkozások az oldal alján).
Attól függetlenül hogy mit tanítottak neked, vagy miről hitted azt hogy értelmetlen és irracionális; Sátán és a Démonjai NAGYON IS VALÓSÁGOSAK. Ők nem “gonoszak” ahogy azt a keresztény egyház mondja. Valójában Sátán egyáltalán nem felel meg a “gonosz” keresztény vagy nyugati fogalmának. A “jó” és “gonosz” csupán kulturális elképzelések. Sátán ezek fölött áll.
Ha tapasztalatlan vagy, vedd figyelembe a következőt: előzetes ismereteidet erről a témáról tedd félre, és haladj tovább tisztelettel. A komoly és tisztelettudó emberek ugyanezt kapják vissza Sátántól és a Démonjaitól.
Aki csak szórakozásból és a poén kedvéért akarja az itt leírtakat felhasználni, az katasztrófának néz elébe. A Sátánizmus abban is különbözik a többi vallástól, hogy ha egyszer kinyitsz Sátán számára egy ajtót az elmédben, többé nem tudod becsukni. A Sátánizmus hasonló az egyirányú utcához, amin csak előrefelé lehet menni, nincs visszafordulás. Ezt most nem azoknak mondom akik kutatási céllal vannak itt. Az embernek szertartásokat kell végeznie és/vagy szándékosan tennie kell valamit ahhoz hogy meghívja Sátánt és/vagy Démonjait az életébe. Sátán NEM kényszeríti rá magát senkire.
Ezen cikkem arra szolgált, hogy tájékoztassam a kívülállókat, ateistákat és más szkeptikusokat arról, hogy mi az igazság a Sátánizmussal kapcsolatban. Tartsd észben, hogy ha az itt megszerzett ismereteket komoly tisztelettel kezeled, minden rendben lesz. A korábbi szkeptikusoktól kapott levelek témája mellett azért írtam ezt a cikket, hogy megemlítsem azt a diplomás, szkeptikus emberekből álló csoportot, akik megpróbáltak megidézni egy Démont, csupán a vicc kedvéért – nem sokkal a dolog megtörténte után jutott tudomásomra. A nehezebb úton jöttek rá hogy a Sátáni rituálékat nem szabad könnyedén venni vagy játéknak tekinteni. Zárszóként annyit, hogy a Sátánisták tisztelik a szabad gondolkodást és kitartóan támogatják az egyház és az állam szétválasztását. Mi nem térítünk, és nem erőltetjük rá a vallásunkat senkire. Én pusztán felhívom az idelátogatók figyelmét néhány fontos tényre.
- Maxine Dietrich Főpapnő