sátán

Spirituális Sátánizmus
A Spirituális Sátánizmus – a “Hagyományos Sátánizmus”-hoz hasonlóan különbözik a LaVey-féle Sátánizmustól. Mi Sátánt/Lucifert valós lényként fogadjuk el. Nem vagyunk ateisták! Az 1966-ban, Anton Szandor LaVey által alapított Sátán Egyháza tanaiban Sátán csak egy “archetípus”.

Több száz órányi intenzív kutatás által szerzett új tudásanyag alapján a következőket állapítottuk meg:
1. Sátán a mi Igaz, Teremtő Istenünk. YHWH (vagyis Jehova) egy hamis entitás. Az “YHWH” a négy elemet jelképezi a zsidó mágikus rendszerben.

2. A “Jézus Krisztus” néven futó karakter kitalált személy, amit néhány pogány legendából loptak. Ezekben a legendákban megtalálható egy fán lógó Isten, mint például Odin, aki később feltámad. Szintén megtalálható benne a lélek átalakítása alkímiai műveletének leírása, vagyis a halál és a feltámadás. A názáreti soha nem volt más mint egy eszköz, amivel minden spirituális tudást elvettek az emberektől, és sajnos jelenleg is az. Az emberiség rengeteg pénzzel, betegségekkel, zűrzavarral, és szenvedéssel fizetett ennek a tudásnak az eltávolításáért. A spirituális tudást szisztematikusan elpusztították, kiforgatták, és eltorzították, hogy SPIRITUÁLISAN ÉS FINANCIÁLISAN RABSZOLGÁKKÁ VÁLJUNK. Azzal, hogy belénkerőltették, hogy a názáreti egy valós entitás, a csúcson lévők befolyást szereztek felettünk, és hihetetlen mennyiségű pénz és hatalom összpontosul a kezükben.

3. Az igazi Sátánizmus évezredekkel megelőzte a kereszténységet, és a lélek teljes átalakításán alapul. A keresztényeket becsapták azzal hogy “elfogadni Jézus Krisztust”, és “megváltva élni”, ami mind tévedés. Minden hamis a keresztény vallásban, és ezt minden kétséget kizáróan be tudjuk bizonyítani. A keresztény “megváltás” lopott és eltorzított alkímiai tudáson alapszik, miszerint a személy spirituálisan dolgozik azért, hogy a lelkét istenné alakítsa át.
Sok Hagyományos Sátánista imádja Sátánt/Lucifert. Néhányan barátként tekintenek rá, és nem imádják. Mi tiszteljük az egyéniséget és a személyes döntéseket. Egy személy kapcsolata Sátánnal csak rajta múlik, mivel a Sátánizmus értékeli a szabad gondolkodást és az egyéniséget.
Sátán a elhozta nekünk a tudást. A Spirituális Sátánizmus célja ennek a tudásnak a felhasználása, és a lelkünk istenné alakítása. Ez volt Teremtő Istenünk, Sátán célja.
A legtöbb vallással ellentétben a Spirituális Sátánizmus arra bátorítja az embereket, hogy mindent megkérdőjelezzenek. A személyes korlátok kitolása a Spirituális Sátánizmus lényege, illetve az, hogy mindig a legjobb formában legyünk. Ez nem mással kezdődik, mint azzal, hogy a lehető legjobban kihasználjuk az agyunkat. A Spirituális Sátánizmus semmilyen módon nem ütközik a tudománnyal. Sőt, támogatunk minden tudományos kutatómunkát. Tisztában vagyunk vele, hogy az emberiség veszélyesen elmaradott tudományos téren, köszönhetően a több évszázados keresztény elnyomásnak. Úgy hisszük, minden spirituális és paranormális jelenség megmagyarázható tudományos eszközökkel, ésszerűen, de sajnos a tudomány ma még nem tart azon a szinten, hogy az úgynevezett “természetfelettit” megmagyarázza.
A Spirituális Sátánizmusban nincsenek közvetítők. Erősen javasoljuk minden társunknak, hogy szemtől szemben lépjen kapcsolatba Sátánnal. Mi csak segítséggel és információval szolgálunk. Az egyén és Sátán kapcsolata csak kettejükre tartozik. A hozzáállásunk úgy jellemezhető, mint: “A felelősség a felelősé”. Nem állítunk korlátokat a tudásnak vagy a személyes hatalomnak, és mindent megteszünk, hogy minden információ elérhető legyen MINDENKI – nem csak egy kis csoport, az önjelölt “elit” – számára, mint más vallásoknál. Sátán az önelemzést, tanulást, és közvetlen tapasztalatot támogatja.
A legtöbb Spirituális Sátánista elkötelezi magát Sátánnak. Az elkötelezés nagyon fontos, mert Sátán megvéd minket miközben dolgozunk, és fejlesztjük a képességeinket. Azok, akik egyedül vágnak neki, spirituális védelem nélkül, gyakran katasztrófával találják szembe magukat. Ha valaki kötelezettséget vállal, a Démonok gyakran segítenek neki és vele dolgoznak a fejlődés érdekében. Ellentétben a “jobbsodrású” (megszokott) vallásokkal, a Spirituális Sátánizmus a cselekvést helyezi előtérbe. Sátán azt akarja a népétől, hogy éljen teljes életet, és fejlődjön.
Sátán mindig itt van nekünk, de ahogy haladunk előrefelé, elvárja, hogy saját magunk intézzük a dolgokat amikkel meg tudunk birkózni, a saját erőinkre támaszkodva. A kereszténység, és támogatói szándékosan nyomorékokká teszik az embereket. A keresztények folyton arról hablatyolnak, hogyan gyógyított meg a názáreti embereket. Ezek az emberek rabszolgák maradnak, mivel nem tanították meg őket, és nem volt arra szükségük, hogy meggyógyítsák önmagukat, vagy másokat. A názáreti archetípus a rabszolgaságot, szolgalelkűséget jelképezi, és arra tanít, hogy viseljük el a végtelenségig a kihasználást, mindezt azért, hogy tökéletes rabszolgákká programozhassák az emberiséget, egy új világrendben. A názáreti teljes hangsúlyt fektet a “túlvilágra”, hogy olyan beállítottságot teremtsen, hogy a jelenlegi életünk nem számít. Ez a mentalitás létfontosságú hogy elviseljük, hogy az a kis réteg kihasznál minket.
“Jól szolgált minket Krisztus mítosza” – X. Leó Pápa (1475 – 1521)
Az úgynevezett keresztény “csodákról”, a gyógyításokról még nem esett szó. Ezek is a lélek átalakításáról szóló allegóriákon alapulnak. Bármely emberi lény, akinek van spirituális tudása és ereje, képes minden mutatványt megcsinálni amit a názáreti csinált a bibliában. A legtöbb keresztény nincs tudatában annak, hogy elvetemült idegenekkel (ellenséges Északiak, másnéven “angyalok”, illetve a szürkék) van dolguk, akik mindig csinálnak pár mutatványt, hogy hitelt adjanak a hazugságoknak.Sok New Age-gyakorló angyalokat hív hogy segítsenek, mégsem tanulnak semmit. Az emberi butaságnak és erőtlenségnak ugyanaz a motívuma uralkodik. Sátán/Lucifer az Igaz Teremtő Isten, az emberiség nagy felszabadítója. Ő nem fél attól hogy az emberek spirituális tudásra és hatalomra tesznek szert, mert ő szavahihető, és nincs semmi rejtegetnivalója.
Sátán azért adja nekünk a tudást, hogy függetlenek és szabadok legyünk. Afelé írányít minket, hogy a saját életünk és sorsunk urai legyünk. Sátán és a Démonjai mindig itt vannak ha segítség kell valami olyasmiben, amit még nem tudunk egyedül elintézni.
Sátán megtartja az ígéreteit, állhatatos, és szereti az övéit. Sátán a szabadságot, erőt, hatalmat, és igazságot jelképezi. Sátán megmutatja nekünk, hogy NEM HELYÉNVALÓ elviselni azt, hogy kihasználnak minket. Megmutatja, hogy megérdemeljük az élvezeteket, boldogságot, a jobb életet. Sátán génsebészeti eljárással teremtett minket, ugyanúgy mint a mai tudósok, csak egy sokkal magasabb szinten.
Sok ember nem vesz tudomást az úgynevezett “okkult” erőkről, nem veszik komolyan, vagy egyáltalán nem foglalkoznak vele. Az igazság az, hogy az okkult erők évszázadokon kersztül a kiválasztott kevesek kezében volt. A kereszténység volt az eszközük arra, hogy ezt a tudást eltávolítsák az emberek életéből.
A tudás elvételét követően megalkottak egy kitalált múltat, így akadályozva meg, hogy az emberek megtudják az igazat. Az olyan emberek, akik nem értik, vagy nem ismerik ezeket az erőket, ki vannak szolgáltatva azoknak, akik birtokolják ezt a tudást, és használják is. Évezredekkel ezelőtt az ősi Egyiptomban ez a tudás a legtöbb ember számára ismert volt, és tudták hogyan kell használni. A zsidóság/kereszténység, illetve az iszlám érkezésével az ismeretanyag szisztematikusan el lett pusztítva, ahol csak megtalálták.

Városok, könyvtárak, és más ismeretforrások lettek elpusztítva annak kísérlete során, hogy az Eredeti Istenek (akik földönkívüliek) bölcsességeit, és az emberi lélek hatalmát elpusztítsák. Az Isteneket, akik érintkeztek, megbarátkoztak az emberiséggel, sőt még házasodtak is emberekkel, elátkozták, s elűzték.
Az emberiséget elszakították Igaz Teremtő Istenünktől Sátántól, és azóta vissza is fejlődtünk. A gyerekek, állatok kihasználása, esztelen pusztítás és a környezet, a föld, és más élőlények semmibe vétele csak néhány a spirituális degeneráció hatásai közül. Évezredekkel ezelőtt, sokkal a zsidóság/kereszténység érkezése előtt, az emberek és az Istenek egymás mellett éltek, abban a korban, amit úgy hívnak: “Az Aranykor”.

Sátán nem más, mint a sumér isten ENKI, vagy másnéven ÉA. Ő egy ISTEN, nem egy angyal! Az évszázadok alatt befeketítették, megrágalmazták őt, hazugságokat terjesztettek róla. A legtöbb ember nem ismeri Sátánt. Mindent elhisznek kérdezés nélkül, amit mondtak róla. A félelem egy nagyon erős eszköz, amit sok száz évig használtak arra, hogy az emberiséget távol tartsák Sátántól.
Sátán a leghatalmasabb, legbrilliánsabb az Istenek közül. A Vízöntő csillagjegyével szokták szimbolizálni, ami az Állatöv 11. jegye. A Vízöntő az emberiség, technológia és zsenialitás jelképe. Sátán egyik száma a 11-es.
Sátán/Enki alapította meg az ősi Egyiptomban a Kígyó Rendjét, másnéven a “Kígyó Testvériségét”. Az évezredek alatt a tanításokat annyira megrongálták, hogy már nem hasonlít az eredeti doktrínákra. Ez a Rend azért született, hogy az emberiség számára isteni tudást és hatalmat szolgáltasson, és befejezze a Nagy Tervet, vagyis a lelkünk átalakítását. Ez a tudás csak néhányak kezében volt, és ezt ki is használták a mi kárunkra, ellenséges istenek irányítása alatt. Az embereknek azt mondták, hogy ha megkapják ezt a hatalmat, visszaélnek vele. Ez is egy hazugság, amit azok találtak ki ls terjesztettek el, akik szándékosan, gonosz célokra használják ezeket az erőket az ellenséges földönkívüliek (akik “jehovának” és társainak adják ki magukat) irányítása alatt. Ha ezeket a féltve őrzött titkokat felfednék az átlagember előtt, a hatalmon lévők elvesztenék a befolyásukat.
Az Istenek egy földönkívüli humanoid faj képviselői. A keresztény bibliában “Nefilim”-ként utalnak rájuk. [a Károli-fordításban “óriásoknak” nevezik őket – a ford. Megj.] Ezek a lények nagyon fejlettek, nagyhatalmúak és roppantul nagytudásúak. A DNS-üket genetikailag módosították, így nem öregednek.
A Necronomicon (ez a könyv a Mezopotámiai/Sumér mitológián alapszik, annak ellenére, hogy fiktív műnek tekintik) Simon-féle verziójában van egy mondat: “Mikor a Nagy Medve alacsonyan van az égen”. Ez a Nagy Medve konstellációra utal, ami a Göncölszekér része. Mikor a bolygók egy bizonyos módon együtt állnak, megnyílik egy út az űrutazók számára. Az emberek mindig az eget figyelték, hogy megtudják, mikor térnek vissza az Istenek.
Az emberiség egyetlen célja a rabszolgaság volt, nekik kellett dolgozniuk a bányákban a Nefilimek helyett. Miután az aranybányászati projekt véget ért, el kellett volna pusztítani bennünket. Sátán, sok más Nefilimmel együtt emberi anyáknak nemzett gyerekeket. Ezek a leszármazottak a Félistenek.
Sátán hihetetlenül erős, hatalmas és éleselméjű. Megtagadta a veszteség beismerését. Elvesztett egy csatát, de a háborút nem. SÁTÁN/LUCIFER A SZABADSÁGOT JELKÉPEZI A ZSARNOKSÁG ELLENÉBEN!

SÁTÁN TÉNYLEG LÉTEZIK?
Igen. Kapcsolatban áll a követőivel és tanítványaival. Sokunk látta őt, megtapasztaltuk az úgynevezett természetfelettit, és olyan képességeket kaptunk, amik messze túlmutatnak az átlagember képességein. Ha kérdezünk valamit, megkapjuk rá a választ. Ellentétben más vallásokkal, ahol a hívőknek keresni kell az isteneiket, Lucifer eljön hozzánk. Tudatja velünk a jelenlétét.
A Démonok, ellentétben a sok keresztény hazugsággal, az emberiség barátai. A Démonok, akik az Eredeti Istenek, sok személyes figyelmet és védelmet adnak, ha egy erős és megbízható kapcsolatot alakítottunk ki velük. Ha közel állunk Sátánhoz, illetve ő védelmez minket, jó Démonokat küld, hogy dolgozzanak velünk. A Pecsétjeik (Szigillumaik) fontos alkímiai szimbólumokat ábrázolnak, amik a lélek felnyitásával kapcsolatosak.
Sátán nem “gonosz”, és nem Sátán felelős a rengeteg betegségért, járványért, vagy bármi másért ami az emberiséget sújtja. Ezek az események a (keresztény programokkal helyettesített) ősi tudás eltávolítása és elpusztítása miatt vannak. A Sátánizmus a spiritualitás és a technológia egyensúlyát képviseli. Enélkül az egyensúly nélkül a civilizációk végül összeomlanak.
A “Pokol” nem egy tüzes tó. A Pokol nem a Föld belsejében van, ahogy azt néhány bolond keresztény állítja, hogy megrémisszék az embereket. A Pokol keresztény felfogása igencsak nevetséges. Néhányunk, akik közel állunk Sátánhoz, láttuk a “Poklot”. Úgy néz ki, mindegyikünknek ugyanazok a tapasztalatai. A Pokol néhány része sötét, és kék fény világítja meg, míg más helyeken nappali fény van. Lucifer egyik színe a kék, a Démonok is gyakran jelennek meg kék fénnyel körülvéve. A kék egy rendkívül spirituális szín. A Pokolban láttam ahogy az emberek egy asztal körül ülnek egy bárban, és kártyáznak. A helyiséget megtöltötte a füst, ezek az emberek, akik már halottak voltak, nyugodtan dohányozhattak. Ezek az emberek szellemi formában voltak jelen. Néhányan meglátogatják a Földet hogy segítsenek az embereknek, akik a Baloldali Ösvényen mennek. A Pokol az a hely, ahol Sátán az övéit tartja, amíg reinkarnálódhatunk, és istenné fejlődhetünk.
A “Pokol” és az “Alvilág” a három alsó csakra allegóriái. A “Pokol” jelképezi a legalsó csakrát. Ennek az az oka, hogy a tüzes kundalini kígyó összetekeredve fekszik a báziscsakra alatt, és ha felébresztik, forrón perzselhet.
A hisztérikus keresztény állításokkal ellentétben a Sátánizmus semmilyen módon nem szól a véráldozatról. Mindenféle gyilkosság és élő véráldozat a zsidó/keresztény bibliában fordul elő. A kígyó, ami Sátánt szimbolizálja, a DNS-t, és a gerinc tövénél lévő kundalinit jelképezi. A kígyó az élet szimbóluma. Mikor ezt az erőt aktiváljuk, meggyógyulunk és megvilágosodunk.
Azok számára akiknek problémájuk van a kereszténységgel, vagy annak befolyása alatt vannak, javaslom, olvassa el töviről-hegyire az alábbi weboldalt: